.

MARRY CUP - Prostějov 16. 2. 2019


                         pavouk A

                             pavouk B

Ahoj tenisti,

druhý turnaj série MARRY CUP 2019 je úspěšně za námi, 21 párů si to rozdalo o další trůn série MARRY CUP 2019. 

V tomto opět silně obsazeném turnaji, zvítězila a žezlo přebrala v pavouku A dvojice Ondřej Novák a Tomáš Rajsigl. V pavouku B zvítězila dvojice Ondřej Lejsal a Adam Metelka.

Velkým zpestřením tentokrát byla účast Honzi Mináře. Dle jeho vyjádření, byli na turnaji velmi kvalitní soupeři a vyhrát tento turnaj by bylo velice těžké. Jak již jsme několikrát zmiňovali a psali, kvalita hráčů a zápasů, se turnaj o turnaje stupňuje. 

Těší nás zájem o turnaje a pozitivní ohlasy na sociálních sítích. Nyní jednáme s Hotel Tennis Club o zlepšení úrovně obědů, které pro nás na turnaje zajišťují a věříme tak, že na dalším turnaji již budete spokojeni.

Ještě jednou všem moc děkujeme a těšíme se na Vás 30. 3. 2019 opět v Prostějově,                   na 3 turnaji série MARRY CUP 2019. Již nyní máme přihlášených 30 párů a proto jednáme o pronájmu dalších třech kurtů. Pokud se nám tyto kurty podaří pronajmout, maximální počet účastníků turnaje bude 32 párů. 

Ahoj Marry a Martin

Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky