.

MARRY CUP - Prostějov 26. 1. 2019


                         pavouk A

                             pavouk B

Ahoj tenisti,

první turnaj série MARRY CUP 2019 je úspěšně za námi, všem moc děkuji, že v takto sychravém počasí, v čase chřipek jste si udělali čas a přijeli změřit síly s těmi nejlepšími hráči. Krásných 19 párů si to rozdávalo už ve skupinách, kde bylo vidět, že tento turnaj je zatím ten nejsilněji obsazený a vyhrát může každý.

Po tuhých bojích se do finále A dostaly dvojice Javanský - Lustyk verzus Marušák - Břečka. Zápas téměř po hodinové bitvě lépe zvládla dvojice Martin Marušák a Tomáš Břečka a můžou se pyšnit prvními králi turnaje série MARRY CUP 2019 pavouka A.

Do finále B se probojovala dvojice Novák - Magulák proti Kuryviál - Krzistek. I když výsledek tomu nenasvědčoval, i zde bylo vidět velké tenisové umění obou párů a po boji na trůn nejvyšší v pavouku B zasedla nová dvojice Martin Kuryviál a Lukáš Krzistek.

Krásným zpestřením turnaje byla účast Jirky Veselého, který se přišel na nás podívat a dokonce s některými se velice ochotně vyfotil. 

Ještě jednou všem moc děkuji a těšíme se na Vás 16. 2. 2019 opět v Prostějově,                       na 2 turnaji série MARRY CUP 2019.


Ahoj Marry a Martin

Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky